Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

„Уау“ ефект за вашите материали!

„Уау“ ефект за вашите материали!

Здравей, скъпи читателю! Във времена като днешните е много трудно да изпъкнеш, знаем. Но и знаем от какво имаш нужда. Ефектни рекламни материали, разпознаваемост, луксозен вид! Затова сме тук! Сигурно знаеш, но нека ти напомним, че ние имаме собствена печатна база, където постигаме качествена изработка на материали и успяваме да зарадваме всеки. Нека ти разкажем малко повече за най-новата ни услуга в Copy and Print центъра, за която ти обещаваме, че ще останеш удивен!

            

За машината

Copy and Print центъра ни, находящ се в с. Равно поле, е мястото, където се случват магиите! Той разполага с редица машини, една от които е именно MGI Jetvarnish 3D One - машината, която превръща мечтите в реалност. Основна за нея характеристика е високата продуктивност на материали: тя може да поставя 3D лак със скорост до 2 077 A3 листа на час – невероятно! Продължаваме с предимствата на машината: големият диапазон на дебелина на лака – между 21 и 116 микрона за 2D и 3D-тактилни ефекти с едно преминаване върху хартията. Друго предимство е фактът, че машината е изключително екологична и не замърсява околната среда!

7

Преимущества на 3D ефекта

 Кръстихме го „Уау ефект“! Вашите клиенти ще бъдат очаровани от вида на визитните ви картички или преобразеното меню. Това ще допринесе за луксозен вид на вашия бранд и изящен вид на вашите материали. Със сигурност ще съберете всички погледи.

            

Това да се отличите от останалите ще бъде изключително лесно с ефект като този. Лесно е да се направи и трудно да не се загледа.

            

Непременно бихте искали да се отличите от конкуренцията, нали? Е, вече е напълно достижимо. Бъдете различни, бъдете себе си и оставяйте частица от вас, където и да отидете!

 UV лакът намира широко приложение в рекламни и нерекламни материали. Може да бъде поставен върху визитки, билети, ваучери, покани, картички, брошури, каталози, корици на книги/тетрадки/тефтери, папки, сертификати и много други. Изберете сега кой ваш материал да заблести. А защо не и всички!

 

Апелираме към вас

            

Не се ограничавайте само с красиви разпечатки – време е да събудите креативността във вас и да покажете на какво сте способни. Бъдете иновативни, а UV лакът ще ви допринесе за всичко останало!