Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Изберете безопасност и ефективност с шредерите Fellowes

Живеем в свят, в който защитата на информацията е от ключово значение. Именно затова шредерите се превръщат във все по-незаменими помощници за поддържане на поверителността и сигурността на данните. Ако искаш да инвестираш във висококачествен продукт, който ще ти осигури максимална защита, удобство и сигурност, правилният избор за шредерите с марката Fellowes. До края на март в Office 1 те са на специална цена, която ги прави още по-достъпни.

 

Максимална сигурност

Шредерите на Fellowes се отличават със система за рязане micro-cut, която превръща документите в малки късчета с различни размери, в зависимост от нивото на защита, което предлагат. Тази технология гарантира, че вашата чувствителна информация е напълно защитена и неразбираема за нежеланите погледи.

 

По-голяма продуктивност

Системата Auto Max предоставя удобство и ефективност в едно. С нея можете да заредите контейнера на шредера с хартия, а той автоматично ще започне процеса на унищожаване след определен период от време. Това ви осигурява по-голяма продуктивност и свобода да се фокусирате върху други задачи, докато вашите документи се унищожават сигурно и безпроблемно.

 

Изберете безопасност и ефективност с шредерите Fellowes

Мощност и удобство

Шредерите Fellowes също така предлагат удобство и практичност. Могат да унищожават не само хартия, но и телчета, кламери, както и пластмасови карти. Вече няма нужда да отстранявате телчетата или кламерите от документите, които искате да унищожите. Просто ги поставете в шредера и той ще се справи с всичко без проблем.

 

Дълъг живот

С редовната употреба на масло за шредери, вие удължавате живота на вашата машина и осигурявате нейната непрекъсната ефективност. Така може да бъдете сигурни, че вашата инвестиция в шредерите Fellowes е дългосрочна и изгодна.

 

Допълнителни защити

Шредерите Fellowes ще ви изненадат с допълнителни функции, които ще улеснят вашия работен ден. Имат системи за намаляване на шума, когато уредът се използва, което ги прави чудесни при open space офиси. Грижат се и за безопасността на работещите, като се спират, ако усетят ръка близо до входа за хартия и по този начин предотвратяват неволни наранявания.

 

Сега е моментът да се възползвате от промоцията на шредерите Fellowes, осигурявайки си необходимата сигурност и увереност в опазването на чувствителна информация.