Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Интерактивни дисплеи Hikvision: предимства и възможности

Интерактивни дисплеи Hikvision: предимства и възможности

Добре дошъл в бъдещето на презентациите! Представяме ти интерактивните дисплеи Hikvision, събиращи под тънкия си и елегантен корпус технология от последно поколение и възможности, надхвърлящи очакванията. Те преобразяват конферентните зали в модерни пространства за презентации и комуникация, а учебните стаи – в портали към света, следващи съвременните тенденции.

Екраните съчетават чувствителна на докосване LED матрица, вградена камера и операционна система Android, за да разкрият огромната си палитра от гъвкави възможности за визуализиране на мултимедийно съдържание, споделяне на файлове и дигитализация. Работата с дисплеите на Hikvision е удобна и интуитивна, благодарение на прецизността на писане, постигната с 45-точкова touch технология и високата резолюция. 

 

Интерактивна дъска vs интерактивен дисплей

 

Какво прави интерактивните дисплеи по-комплексно и модерно решение за презентации и обучение от интерактивните дъски? Краткият отговор е просто практичност и нови дигитални възможности, които предоставят. Но нека да видим разликите и по-подробно. Да започнем с най-очевидното – интерактивната дъска изисква връзка с компютър или проектор, т.е. допълнително оборудване, с което да работи. Това я прави непрактично решение при учебни зали, в които е необходимо да се пести място или да се обезопасява заради постоянното движение на хора. Освен това, доста често за нея е нужен и специализиран софтуер, за да работи правилно за презентации и обучение. Това допълнително може да натежи на бюджета.

Интерактивният 4К дисплей на Hikvision е самостоятелно устройство, което работи под операционна система Android или Windows. Не изисква връзка с проектор или компютър, като реагира директно на докосване с пръсти. Той предоставя всички необходими функции за максимално удобство и ефективност. Всичко това улеснява планирането и обзавеждането на учебни и конферентни зали. Няма необходимост от криене и обезопасяване на дълги кабели, а елегантният му външен вид се вписва идеално във всяка обстановка. Работата с него е интуитивна, а възможността за безжично проектиране е достъпна от няколко устройства едновременно.

Безкрайни възможности в едно

Интерактивните дисплеи Hikvision са изключително икономическо изгодно устройство, което съчетава много съвременни функции в едно. От опция „Бяла дъска“, през безжично проектиране, конферентни разговори, писане на няколко души едновременно, до лесна поддръжка и бързо внедряване – това са само част от приятните функции под корпуса на тези дисплеи.

 

1. Удобство за работа

Интерактивните дисплеи на Hikvision предоставят интуитивен интерфейс и широк набор от функции, които правят работата с тях лесна и удобна. Вграденото приложение „Бяла дъска“ предлага възможности за писане, разпознаване на форми и текст, както и споделяне на съдържание по мрежа. Налична и практична опция за лесно записване и споделяне на резултати от проведена среща чрез QR код.

2. Интерактивни възможности

С възможността за разделяне на екрана на няколко части интерактивните дисплеи позволяват на потребителите да работят със съдържанието по интерактивен начин. Така те са идеални за обучение и презентации.

3. OPS Компютър

Вграденият OPS компютър позволява на дисплея да работи под операционната система Windows, като осигурява пълноценно функциониране на устройството без необходимост от допълнителни компоненти. Вграждането на модула в дисплея прави продуктът завършен.

 

4. Вградени камера и микрофон

    Дисплеите на Hikvision правят конферентните разговори още по-интерактивни с оптимално качество на картината и звука. Със своите 8МР камерата ще обхване цялата зала, така че всички да участват пълноценно в срещата. Вградения 6-канален микрофон хваща и говора и на най-тихоговорещите.

 

 

Съчетанието от високо качество на изображението, богатите възможности за взаимодействие и лесната употреба правят интерактивните дисплеи на Hikvision неизменен актив за училища, бизнес среда и всяка ситуация, където комуникацията и представянето играят ключова роля. Те помагат на преподавателя или презентатора да предизвика внимание  чрез много на брой функции и приложения.

 

Интерактивните дисплеи Hikvision се утвърждават като важен инструмент за модерните комуникационни нужди, предоставяйки ефективни и интуитивни решения за всяка образователна или бизнес среда.

 

Интерактивните дисплеи Hikvision се представят ексклузивно от Office 1 за България. В асортимента ще откриете екрани от 65″ до 86″, както и включени аксесоари за тях. Разгледайте ги тук.