Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart
1

Кооперация „Панда“ е отличена с бронзов медал от EcoVadis за 2023 г. Престижната оценка е признание за усилията ни да създадем прозрачни, екологични и устойчиви условия за работа. Попадането ни в първите 34% от всички оценени компании в света показва, че следваме стриктно своите стандарти за труд, логистика и доставки. През 2023 г. Кооперация „Панда“ е оценена с общо 56 точки, с които влиза в зоната на бронзовите медали.

Пред нас продължават да стоят цели за подобряване на работните процеси, както и екологични и социални програми. Усилията ни са насочени към минимализиране на вредния отпечатък, който оставяме в природата. Работим по разширение на нашата логистична база и планираме инвестиции в технологични решения и автоматизации, за да направим услугите и доставките към нашите клиенти по-качествени и точни. Стремим се постоянно да инвестираме в човешкия ресурс, като предстои да проведем продуктови обучения на служители и да разширим пакета от социални придобивки, за да се чувстват по-уверени и сигурни в своята работа. С изпълнението на тези цели вярваме, че ще надскочим постижението си през следващия период за оценка от EcoVadis.

Повече за EcoVadis

Медалите от EcoVadisса признание за усилията на фирмите в четири области на устойчиво развитие – околна среда, етика, трудови и човешки права, доставки. За да бъдат сертифицирани, фирмите трябва да покажат положително отношение за развитие в тези ключови бизнес области, да покрият редица международни изисквания и стандарти за работа. При оценката си, EcoVadis взима предвид и други фактори – отрасъл, вид на дейността, размер и местонахождение на фирмата.

Към момента от EcoVadis се оценяват над 100 000 фирми в 175 държави по света в повече от 200 сектора.

 

Статистика

100 000+

Оценени компании

200+

Обхванати сектора

175+

Държави по света

Повече за Кооперация „Панда“:

Кооперация „Панда“ е международна франчайзингова компания, като към днешна дата присъстваме в 3 държави – България, Франция и Гърция. От 2018 г. световните права върху марката Office 1 са наша собственост, а тази огромна стъпка е благодарение на успешния ни бизнес подход в България. В момента като франчайз верига имаме 64 магазина Office 1 в цялата страна, чрез които предоставяме цялостни решения за бизнеса в 16 продуктови категории:

2

Екологична мисия

3