Office 1

Цени с ДДС

Dropdown arrow
User icon
Favorites
Cart

Елиминирай вирусите в офиса с Kimberly-Clark!

Елиминирай вирусите в офиса с Kimberly-Clark

Офисът – онова място, в което прекарваме сякаш повече време, отколкото у дома. Работиш там, храниш се там, срещаш се с хора там, идват ти и посетители… а с тях толкова много микроскопични неканени гости, а именно – вируси и микроби. Всеки ден ти се налага да си „разчистваш сметките“ с тях, за да осигуриш здравето на всеки свои служител, посетител или колега в офиса. Без да ставаме педантични като инспектор Монк от едноименния сериал ще ти споделим как може да поддържаш нивото на чистота в работното място, към което се стремиш. С хигиенните продукти на Kimberly-Clark ще сведеш до минимум разпространението на микробите, а с това ще подобриш ефективността и общото благоденствие на екипа си.

 

Доверен партньор

Марката Kimberly-Clark се явява на предни позиции в сферата на хигиената, като предлага качествени и изпитани във времето продукти и решения, насочени към предпазване на здравето на служителите и подобряване на общата работна среда. Това е партньорът в битката с вирусите, на когото можеш да се довериш. Сред продуктите на марката ще намериш сапуни, хигиенни хартии, диспенсъри, препарати, направени с мисъл за здравето и доброто състояние на хората. Тези продукти са крачка към желаното ниво на чистотата в офиса и са ефективни решения за защита от вируси и микроби, какъвто вече е приоритетът за много компании.

Нейно Величество хартията

Нейно Величество хартията

 

Санитарните и кухненските помещения са най-големият „развъдник“ на микроби и вируси. Затова към хигиената в тези помещения е необходимо да се погледне с по-сериозно око. Според много проучвания, използването на хартиени кърпи за ръце, за попиване и в тоалетната многократно намалява вероятността от предаване на вируси. Хартиените консумативи се използват еднократно, след което се изхвърлят, а когато са направени от рециклирани материали – те не замърсяват околната среда. От друга страна, платнените и хавлиени кърпи задържат влагата в себе си и спомагат предаването на микроби от един човек на следващия, който се избърше в тях.

Диспенсърите за санитарните помещения пък правят още по-удобно и хигиенично използването на еднократни кърпи. Така се предотвратява и излишното капене на вода след измиване, което отново води до намаляване на разпространението на бактерии и микроби. Практично прибрани, хартиените консумативи ще останат чисти, докато дойде редът им да бъдат използвани.

Професионалисти в почистването

Във времена, когато здравето е от съществено значение, изборът на правилните продукти за поддържане на чистотата и хигиената е от съществено значение. Хартиените хигиенни консумативи и диспенсъри на Kimberly-Clark ще ти дадат професионална увереност в грижата за здравето на твоите служители. Тяхното качество е без компромиси – кърпите и тоалетната хартия са направени от здрави слоеве, които няма да те предадат дори и срещу силни замърсявания. Диспенсърите, в които удобно се поместват консумативите, са издръжливи във времето и от устойчиви материали.

Компанията има дългогодишен опит като производител на хигиенни продукти и хирургически медицински продукти. В световен мащаб е станала синоним на високо качество и професионализъм.

В Office 1 ще намериш богат асортимент от продуктите на Kimberly-Clark за почистване и хигиена. Разгледай го, за да откриеш своите дълготрайни съюзници в хигиената, защото чистотата, както у дома, така и в офиса не е лесна задача и изисква ежедневни малки усилия.