Затвори
Категории
  Настройки
  Търси
  Пазарувай-с-настроение
  RSS

  Новини

  На 12.09.2019 г. децата на служителите на Office 1 Superstore „влязоха в час“ за пръв път за тази учебна година преди всички останали!
  Подготвили сме много приятни изненади през месец септември в Office 1 Superstore Kюстендил!
  Игра "Снимай купона" -04 септември 2019
  Хей, party people! Участвайки в играта, може да спечелите някоя от тези супер модерни и качествени тонколони! Купонът продължава s NGS!
  До края на месец септември всяко дете, което посети ресторант "Happy" в цялата страна, получава подложка за оцветяване с материали на Faber-Castell, както и цветни моливи за ползване в ресторанта, с които да развихри въображението си!
  SOS ЗА РОДИТЕЛИ -26 август 2019
  Подвързване на учебници, книги и тетрадки само за няколко секунди!
  Ние, също като вас, се вълнуваме преди началото на всяка учебна година! Искаме да вдъхновим всички настоящи, бъдещи и бивши ученици с подаръци по случай 15-ти септември!
  Новото оборудване значително ще разшири портфолиото от печатни продукти и услуги, които Office 1 Superstore ще предложи на клиентите си.
  Заповядайте в магазина ни в град Русе, където ще имате чудесна възможност да се възползвате от разпродажба навсички налични мострени мебели с -25% отстъпка!
  Персонализираните химикалки, които съдържат името или логото на вашия бранд, са най-добрият начин да рекламирате и да увеличите атрактивността на вашата фирма и бизнес!
  Калиграфията – умението за изписване на букви - съществува още от древността, а днес тя е изключително актуална и вълнуваща както за професионалистите, така и за хоби калиграфите!
  Fellowes